FC2ブログ
英語多読を通して、面白い表現やマザーグースの引用などをメモし、 Happy Readingの記録を雑記帖の形で紹介します。時事英語からのおもしろネタや英語でのコメントも時折加えます。
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

The Japan Times ST dated June 2 ran my favorite column "Enjoy Tokyo", whose text and photos are by Shoji Kaori.

The photojournalist visits Suzukien, a tea shop that's been doing business in Asakusa since 1848. About a year ago, Suzukien collaborated with famed Shizuoka tea maker Nanaya to develop the densest, richest matcha gelato known to mankind.

It became an immediate sensation, brining people to come from near and far for a taste of the glorious "No. 7"--- the deep green and incredibly dense matcha gelato.

Store manager Goto Yukari used to be a wagashi artisan and is versed in all things matcha. "The crucial factor in a matcha sweet is the balance between matcha powder, milk and sugar."

The reporter concludes, "Matcha is rich in vitamin C and great for detoxing. If I were you, I'd start getting in line."

スポンサーサイト

トラックバック
この記事のトラックバックURL
この記事へのトラックバック
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。